Kehittäjät ja toimijat .

Ikäteknologiaa eri sektoreilla

Teknologian saaminen osaksi ikäihmisten arkea on tärkeä tehtävä. Monien palveluiden käyttäminen edellyttää yhteiskunnassamme teknologiataitoja ja osallisuus uusiin ilmiöihin syntyy digitaalisten sovellusten kautta. Teknologiasta on hyötyä ja iloa kaikille. Myös ikäihmisille.

Onkin hyvä, että ikäteknologia-alalla on paljon toimijoita yhteiskunnan eri sektoreilta. Kukin toimija edistää asiaa hieman eri näkökulmasta. Tärkeintä on, että ikäihmiset saadaan mukaan digitalisaatioon ja teknologian hyödyt heidän käytettäväkseen. 

Ikäteknologiakeskus kokoaa ja välittää tietoa ikäteknologiasta, edistää alan yhteistyötä ja tuo käyttäjien äänen kuuluviin. Tällä sivulle kokoamme yhteen perustietoja alan toimijoista eri otsikoiden alle. Haluamme tarjota kaikille toimijoille ja alasta kiinnostuneille tietoa siitä, mitä ja missä alalla tapahtuu. 

Tämä sivustomme osa on vielä työn alla ja päivitämme sitä jatkuvasti. Ilmoita oma organisaatiosi tai tuntemasi toiminta mukaan, mikäli huomaat sen puuttuvan listalta.

Ikäteknologia-alan järjestötoimijoita

Ikäteknologia-alan hankkeita