Digitreffit .

Pitchaa tuotteesi tai palvelusi ikäihmisten raadille. 

Onko yritykselläsi tuote tai palvelu, jossa digitalisaatio auttaa luomaan parempaa arkea iäkkäille ihmisille? Tule ja esittele tuotteesi DigiAgeTalk -lavalla ikäihmisten raadille ja koko tapahtumayleisölle! 

Digitreffit on iltapäivän ohjelmaosio, jossa sinulla on 3 minuuttia aikaa vakuuttaa ikäihmisten raati oman tuotteesi hyödyllisyydestä. Esittele, havainnollista ja puhu raati puolellesi!

Digitreffit on loistava mahdollisuus esitellä oma tuote tiiviisti osana tapahtuman pääohjelmaa koko yleisölle, saada ikäihmisten kommentit tuotteeseen sekä kilpailla Digitreffien voittajapaikasta. Ikäihmisten raati valitsee suosikkinsa pitchausten perusteella. 

Voittajayrityksestä uutisoidaan tapahtuman aikana ja sen jälkeen kaikissa Vallin ja Ikäteknologiakeskuksen viestintäkanavissa.

Etsimme Digitreffeille mukaan 5-7 yrityskumppania, joiden tuotteet tai palvelut ratkovat iäkkäiden ihmisten arjen haasteita teknologian avulla - ja joiden esittely soveltuu lavatilanteeseen.

Digitreffeille tarvitset: 

  • Etukäteen valmistellun 3 minuutin esittelyn eli pitchauksen
  • Sujuvasanaisen henkilön, joka pitää esittelyn ja vastaa raadin kysymyksiin ja kommentteihin
  • Yhden etukäteen toimitetun edustavan kuvan tuotteesta/palvelusta lavan screenille
  • Nokkelan idean oman tuotteesi hyötyjen havainnollistamiseen 

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää! Mukaan valitut yritykset saavat pitchausta varten ohjeet ja raadin arviointikriteerit etukäteen.

Ikäteknologiakeskus valitsee Digitreffien osallistujat ilmoittautuneiden joukosta. Näin saamme mukaan kiinnostavan kattauksen erilaisia tuotteita ja ratkaisuja ikäihmisten arvioitavaksi. Vaihtoehtona Digitreffeille tarjoamme sisältöyhteistyötä (esim. verkkoartikkeli ja sen somejako Vallin ja Ikäteknologiakeskuksen kanavissa), ilmoituspaikkaa käsiohjelmassa tai muuta näkyvyyttä tapahtuman yhteydessä. Kysy lisää myös näistä vaihtoehdoista!

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi ja Digitreffeille täyttämällä ilmoittautumislomake.

Yhteydenotot:
Leena Salokoski
P. 0500 492 763
leena[a]noonkollektiivi.fi